Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar

Alla speciella tillfällen är värda att fira!

Vi på Karlssons i Hedekas AB säljer dekorationer till alla slags kalas, dop och bröllop med våra webshopar Kalasdekorationer.se och Bröllopsdekorationer.com.
Vår vision är att inspirera och underlätta för dig när du planerar ditt firande. Vi vill att du enkelt ska hitta det du söker och samtidigt få tips och idéer om hur du kan duka och dekorera för att få ett härligt firande.
För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med både våra produkter och vår service. Vi jobbar därför nära dig som kund oavsett om du har någon fråga till oss eller vi till dig, vi kollar hellre en extra gång så att det blir som du har tänkt dig. När vi hinner skriver vi gärna ett personligt meddelande i din beställning för att visa att vi tycker att du är viktig för oss.

SNABB FAKTA
  • Startades 2011, företaget hette då Annas Butik
  • 2019 gjordes företaget om till ett AB och blev Karlssons i Hedekas AB
  • Företaget driver nätbutikerna Kalasdekorationer.se och Bröllopsdekorationer.com
  • Ägs och drivs av Ausra Karlsson
  • Företaget ligger i Hedekas i vackra Bohuslän.
  • Vi vill göra kalasplaneringen enklare och rolig för dig som kund!

VI SOM JOBBAR HÄR

Ausra

”Bor med min man, yngste sonen och vår katt på landet, granne med företaget. Har 3 utflugna barn. Jag älskar inredning och design och är renoverings tokig.”

Lidiia

”Bor i ett mindre samhälle tillsammans med min man och vår katt. Mamma till 3 vuxna barn och mormor till 4 barnbarn. Jag älskar att resa, greja i trädgården och att läsa historiska böcker.”

Catrine

”Bor med mina 3 barn och våra katter vid en sjö på landet. Jag älskar att hitta på saker tillsammans med mina barn, läsa och paddla kajak.”

Vår historia

 

 

”När jag flyttade från Litauen till Sverige 2009 började jag att läsa svenska och längtade efter att få börja jobba. Arbetsförmedlingen sa till mig att jag inte skulle kunna få något jobb eftersom jag pratade för dålig svenska och hade bosatt mig på landsbygden. Jag är utbildad förskollärare och hade drivit både ett skrädderiföretag och hade designat möbler och drivit möbeltillverknings företag hemma i Litauen så jag lät inte det stoppa mig. 
Eftersom svärmor Annas nedlagda lanthandel stod tom startade jag upp mitt företag som då hette ”Annas Butik” i hennes lokaler. Till en början sålde jag inredningsdetaljer men ganska så snart började jag att sälja dekorationer till kalas och bröllop.
Nu 12 år senare driver vi två webshopar, designar egna dekorationer och har fått flytta in i större lokaler för att få plats!”

 

 

 

 Företaget växte och nya medarbetare anställdes. 2018 flyttade vi in i våra egna nya lokaler som består av lager, kontorslokaler och personalutrymmen. Här i Hedekas packas alla paket och skickas till våra kunder runtom i Sverige och Norden. Med hjälp av de nya lokalerna kunde vi inte bara vårt eget lager utan också vara en mötesplats för våra kunder och samarbetspartners. Vi arrangerar kurser, minimässor och öppet hus. 
Inför nybygget sökte och beviljades vi investeringsstöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling via Länsstyrelsen för att bygga nya lokaler för att ge förutsättningar för nya arbetstillfällen på landsbygden. 

Varmt välkommen att inspireras och handla hos oss!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan