Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar
Siffer- & Bokstavsballonger

Sifferballonger & Bokstavsballonger

Hos Kalasdekorationer hittar du både sifferballonger och bokstavsballonger i olika färger.  Vi har sifferballonger i form av siffror och bokstavsballonger i form av bokstäver att blåsa upp och skylta med en persons ålder eller namn,
Vi har även vanliga ballonger med en siffra och/eller ord skrivna på den.
Dekorera ditt hem med fina nummerballonger till en födelsedag, nyårsfesten, för att fira bröllopsdag, antal följare på sociala medier eller för att du satt ett eget rekord för någonting. 

Det finns även en del roliga sifferballonger som passar perfekt till dem minsta. Våra stående sifferballonger kan blåsas med luft och ställas på golvet eller byrån. Du slipper att använda helium. 


Sortering:
Artiklar per sida:
42 artiklar
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Bokstavsballong Rosa Mini A - Z
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong & rosa
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong # rosa
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Bokstavsballong Blå  Mini A - Z
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong # blå
SISTA CHANSEN!
Sifferballong Rosa 35 cm, Siffrorna 0-9
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Sifferballong Blå 35 cm, Siffrorna 0-9
42 artiklar

Den nya trenden på fester

Sifferballonger är ett hett tips om du vill liva upp din fest. Du kan köpa både små och stora sifferballonger i olika färger och utföranden eftersom ballongerna både finns som skrivet nummer på en vanlig ballong eller som en sifferform. Ett annat tips är även att köpa till bokstavsballonger och symboler att kombinera med sifferballonger eller skriva ut siffran i form av bokstäver.

Sifferballonger, små och söta sådana, är perfekta på de yngre barnens kalas då
det kan kännas fint att ett litet barn också får en liten ballong. Testa dig fram eller använd båda alternativen.

Din ålder är bara en siffra

Till en födelsedag eller ett jubileum är det perfekt att använda sifferballonger som fylls med helium och pryder väggar och tak. Det finns mängder med sätt att pynta med dessa, så att festen blir rolig och glädjerik. Tänk på att din ålder bara är en siffra – det är hur du dekorerar partyt som visar vem du egentligen är:

  • Pinne med hållare. Med heliumfyllda sifferballonger och pinnar kan du hålla ballongerna uppe och sätta många sida vid sida i olika höjd. Snyggt utmed väggen vid ett långbord ovanför alla godsaker! 

  • Längs en girlang. Häng upp ballongerna med öglor längs en böljande girlang. Snyggt i taket eller längs med väggarna eller varför inte i träden under en sommarfest? Hos Kalasdekorationer kan du matcha med ballonger och girlanger i samma serier.

  • På plana ytor med väggstickers. Med praktiska väggstickers kan ballongerna fästas utan öglor och snören direkt på plana ytor. Fäst siffer- och bokstavsballonger, gärna tillsammans med vanliga ballonger som får stå eller hänga bredvid. Det ger en extra festlig känsla!

Enskilda bokstavsballonger eller set 

Välj att köpa bokstavsballonger i hela set eller med det kompletta alfabetet för att skriva och kombinera ord som du vill. Här på Kalasdekorationer kan du även köpa flera ballonger som tillsammans bildar ett ord. Kanske för att skriva namnet på födelsedagsbarnet, könet på bebisen på en baby shower eller Herr & Fru X på en bröllopsfest. Det går även att välja ut de bokstäver du är intresserade av från alfabets-setet och skippa de andra. 

Dekorera festen med sifferballonger och bokstavsballonger. Vi har sifferballonger, stora som små, för alla tillfällen då du behöver en siffra.
Snabba leveranser och stort utbud!


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan