Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar
Barnkalas teman

Kalastema för barn

Är det dags för barnkalas? Låt dig inspireras av olika barnkalas teman och tillbehör vi har i sortimentet och skapa ett oförglömligt och roligt kalas. I vårt sortiment hittar du allt till dukningen så som tallrikar, muggar, servetter, bestick och andra praktiska tillbehör. Det finns även en rad olika dekorationer så som ballonger, tårtfigurer, konfetti, serpentiner, baktillbehör och pynt.


Sortering:
Artiklar per sida:
795 artiklar
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballong Svarta med guldstjärnor, 6-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballongbukett rosa/holografisk silver Egen text, 6-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballongbåge Halloween
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonger "Happy Birthday" svart/vit, 6-pack
795 artiklar

Barnkalas

Alla vill vi fira födelsedagen, vad är då inte bättre än att ordna ett härligt kalas? Oavsett hur mycket du fyller är födelsedagen en väldigt speciell dag. Det bästa med att fylla år är få bjuda sina vänner på kalas och fira tillsammans med dem. Skapa en magisk känsla för gästerna på kalaset. Duka upp med fina dekorationer runt om i rummet och duka även bordet med duk, löpare, konfetti och ljuslyktor och diverse tallrikar och muggar. Bjud gästerna på en otroligt god tårta med en snygg toppers uppe på för att tacka gästerna för presenterna.

Barnkalas med tema

Att ha ett barnkalas med ett tema är mycket populärt bland barn. Barnkalas är höjdpunkten på året för de allra flesta barn. Det minns man ju om inte annat själv att man var nervös flera dagar innan och låg sömnlös natten innan. Vi på Kalasdekorationer vill att du ska kunna dekorera så att dina barn får ett roligt barnkalas. Många satsar på ett tema för sitt barnkalas och då har vi flera produkter som kan hjälpa till.

  • Ditt barn kanske till exempel vill att all dekoration följa i en viss färg. Då har vi produkter ur flera kategorier som är av en och samma färg för att ordna ditt barnkalas tema.

  • Vill du istället ha ett barnkalas med flygplan eller bilar som tema om det är något som ditt barn tycker om så har vi ett "Far och Flyg" är då passande för att använda sig av på barnkalaset.

  • Prinsessdekorationer finns det till den lilla flickan eller pojken som önskar sig vara prinsessa för en dag. Prinsesstemat går i rosa färg och går därför att matcha med andra rosa produkter tillsammans med temat. Pompoms och ballonger är något som man inte får glöma på kalaset.

Ballonger i långa banor

För att överraska dom små gästerna kan man lägga ballonger i varje godispåse på barnkalaset som dom antingen fiskar upp ifrån fiskedammen eller får när dom ska gå hem. Barnkalas är något som behövs planeras och att få alla barn sysselsätta är inte enkelt, det finns mängder med lekar där man kan använda sig utav ballonger och låta barnen ha kul. Dom flesta barn gillar ballonger och vi har ballonger i massa olika mönster och färger som passar att leka med lika så dekorera med.

Lycka till med dekorationen för just ditt barnkalas tema och vi hoppas att ditt barn får den bästa födelsedagen hittills med dekorationer från Kalasdekoratiner!


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan