Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar
Korgbottnar

Korgbottnar

Varesig du är nybörjare på att virka eller har virkat länge så är korgar fina att virka. Med en korgbotten av trä får du en stabil korg och du kan dessutom göra et matchande lock. Vu har bottnar till korgar i många olika former och storlekar. 

Som privat person kan du köpa korrbottnar, vantblockare, sockblockare och stickmått hos våra återförsäljare 

Som butik kan du skapa konto och handla på Scandgross.se Korgbottnar

Virka dina egna korgar och väskor med färg och mönster efter din egen fantasti och smak. Med denna korgbotten som bas för ditt hantverk får du en korg som står stabilt. Det är enklare att använda en färdig botten och det gör att det går åt mindre garn. Gör korgar till förvaring och dekorationer, gör en babykorg, en korg till katten eller hunden. Med två bottnar i olika storlekar kan du göra både en korg och ett lock. En rolig idé är att virka väskor på bottnarna. Bara din fantasi kan sätta stopp för vad du kan skapa. 

Bottnarna är laserskurna och redo att användas. Alla produkter är slipade på båda sidor. Du kan måla eller lackera dem som du vill eller göra mönster med decoupage eller gravyr.

Är du intresserad av att bli återförsäljare för korgbottnar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss till info@scandross.se


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan