Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar

Pompoms

Pom poms blir snygga och festliga dekorationer till kalas och tillställningar. Hos Kalasdekorationer kan du hitta billiga pompoms i många färger och få snabb leverans.


Sortering:
Artiklar per sida:
12 artiklar
12 artiklar

Pom poms till festen

Med pom poms blir din fest betydligt roligare. Dessa små tofsar eller molnliknande puffar kan användas som dekoration till bordsdukning, som prydnad i taket eller som skojiga tillbehör till en outfit eller maskeraddräkt. Med Kalasdekorationer kan du sväva på mer än bara rosa små moln på kalaset –  använd hela regnbågens färger och pynta hela hemmet eller lokalen med roliga och billiga pom poms.

Festliga pom poms lyfter partyt

Pom poms är något av det enklaste att göra till festen för att ge ett trevligare och lättsammare intryck. De passar lika bra som dekoration på paket som de gör som upphägnader i tak eller som utslängda på bordsduken. Många förknippar även pom poms med hejarklackar. Den stora fördelen är att de funkar bra till alla typer av fester och tillställningar. 

  • Till bröllop. Fira kärleken på ett bröllop med pompoms att hänga upp, i olika storlekar och i fina pastellfärger eller vitt.

  • För barnkalaset. Ställ till med ren glädjeyra för barnen och gör små mini pom poms i massor med färger.

  • En färgglad sommarfest. Till sommaren blir det fint med stora pompoms som liknar blommor. Festen blir garanterat en dans på rosor.

  • För baby showern. Dekorera baby showern i ljusaste babyblått eller skönaste rosa – eller strunta i de gamla reglerna och ta en helt annan färg. 

Ett billigt partytrick

Pom poms är ett billigt och kul sätt att pynta – det finns heller ingenting som säger att när festen är över ska alla pom poms dekorationer tas bort. Låt några pom poms hänga kvar i taket över ett fint kafébord som inredningsdetaljer eller lägg några på ett fint fat som inspiration.

Billiga pom poms hittar du på Kalasdekorationer.se i massor av vackra färger och storlekar. 


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan