Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar
1 års kalas

1-års kalas dekorationer

Är det dags att fira en 1-åring? Vi har alla dekorationer för 1-års kalaset. Det är en fin högtid för familj, släkt och vänner att fira att barnet fyller ett år. Första födelsedagen är speciell, dekorera med med fina dekorationer och kalastillbehör så som ballonger, sifferballonger, pom poms, konfetti, partyhattar, vimplar, diadem, kjolar, servetter och mycket mer. Få inspiration och välj bland olika färgteman! 


Sortering:
Artiklar per sida:
371 artiklar
SISTA CHANSEN!
Ballong siffra 1, 5-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballongbukett rosa/holografisk silver Egen text, 6-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonger "Happy Birthday" svart/vit, 6-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonger Födelsedag baby flicka, 6-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonger Födelsedag baby pojke, 6-pack
KAMPANJ
Ballongställ siffran 1, utan ballonger
KAMPANJ
Ballongvikt Rosa
20 kr
29 kr
KAMPANJ
Ballongvikt Röd
20 kr
29 kr
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Bokstavsballong Blå  Mini A - Z
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Bokstavsballong Rosa Mini A - Z
371 artiklar

Dekorationer till 1-års kalaset

Välj först vilken färg ni vill använda under dagen och ta sedan del utav produkterna vi har här nedan. Dekorationer som passar på 1 års kalaset är ballonger, vimplar, girlanger och tårtdekorationer som är tryckta med siffran 1. 
Första kalaset då man fyller 1 år är ett viktigt kalas för många och man vill oftast pynta och göra det extra fint för sitt barn. Dekorera är något många utav oss tycker om att göra så när barnet fyller år är det extra roligt att dekorera fint. 

  • Använd er utav löpare och dukar och duka sedan med papptallrikar och muggar på bordet kan man även lägga lite konfetti som blänker.
  • Ljuslyktor och rosenblad kan också vara något att ställa på bordet som en fin detalj.
  • Duka med passande servetter på bordet och välj utifrån dom färgerna ni själv önskar att duka i och matcha sedan med servetter i liknande färg. Vi har mängder med servetter med både tryck och utan som passar till 1-årskalaset.
  • Lägg majskrokar i popcorn bägare till dom små gästerna om dom inte redan har börjat få äta utav bakelserna och godiset. 

Baka fina bakelser på 1års kalaset till gästerna
Baka en fin tårta som ni sedan ställer en passande tårtdekoration på toppen. 
Baka kakor och cupcakes och använd er utav våra fina kakfat som även finns i våningsfat och är passande till kalaset. Vi har även fina muffinsformar som passar både pojken och flickan på 1-årsfirandet. 

Använd er av en gästbok på 1-årskalaset och låt era gäster skriva ner sina hälningar och lyckönskningar i den som blir ett minne för livet. Vi har allt du behöver till 1-årsfirandet på Kalasdekorationer.se!


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan