Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar

Baktillbehör

Baka stort, baka smått, baka med glädje! Med smarta baktillbehör sätter du festen på högsta nivå och alla gäster kommer att minnas tillställningen med glädje. Styla, dekorera och servera kakor och bröd med stil! Bra och billiga baktillbehör hittar du här hos Kalasdekorationer. Baktillbehör 

Baka stort, baka smått, baka med glädje! Med smarta baktillbehör sätter du festen på högsta nivå och alla gäster kommer att minnas tillställningen med glädje. Styla, dekorera och servera kakor och bröd med stil! Bra och billiga baktillbehör hittar du här hos Kalasdekorationer. 

Billiga baktillbehör 

Att använda baktillbehör underlättar både i bakprocessen och i själva serveringen. Här kan du hitta tillbehör för bakning såsom vispar, kavlar och serveringsfat men även cupcake-hållare, spritspåsar att dekorera med och formar att göra fina chokladfigurer att sätta på tårtan. Vältra dig i mysiga bakstunder eller bjud över kompisarna på storbak. 

Brödbak eller godsaker? 

Lyckas med bakningen oavsett om du är sugen på att baka bröd eller göra smarriga tårtor och cupcakes. Det är alltid godare och roligare om du bakat själv än om du köper färdigt. Gästerna kommer säkerligen att be om dina recept. Upp till dig om du vill dela med dig av hemligheterna... 

Några bakverk som passar till olika tillställningar 

  • Cakepops till buffén – Låt sötsuget ta vid på bröllopet eller sommarfesten. Gör smarriga cakepops och dekorera med glasyr och strössel. Ställ dem i en cakepops-hållare för en vacker servering. 

  • Chokladformer till trädgårdsfesten – Toppen tårtan med vackra dekorationer av godaste chokladen som får smälta i munnen. Hittar formar med vackra mönster att sätta högst upp på dina cupcakes.

  • Donuts till grillfestens dessert – Efter en härlig barbecue middag är det dags att ta den amerikanska traditionen ett steg längre. Köp donutstavlor och häng upp egendekorerade donuts som en display inför allas blickar. Oemotståndliga! 

  • Bröd i alla dess former till julbordet – Bröd hör julbordets buffé till och vore det inte kul att baka ditt eget bröd? Köp allehanda kak- och brödformar och ge karaktär åt småbröd och limpor. Garanterat uppskattat! Och glöm inte pepparkaksformarna till pepparkaksbaket.
    Billiga baktillbehör online hos Kalasdekorationer 

Välj och vraka bland prisvärda baktillbehör för en lyckad bakning. Vårt sortiment innehåller det mesta för både brödbak och smaskiga efterrätter eller kakor och tårtor till sommarbuffén. Tänk på att sju sorters kakor är trendigt igen så gå i gammelmormors fotspår och börja baka! 


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan