Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar

4-års kalas

Fira 4-åringen med ett barnkalas med ett tema utifrån barnets intressen eller anordna ett maskeradkalas. Duka upp en buffé med plockmat och och dekorera med ballonger med siffran 4. 


Sortering:
Artiklar per sida:
224 artiklar
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballongbukett rosa/holografisk silver Egen text, 6-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonger "Happy Birthday" svart/vit, 6-pack
KAMPANJ
Ballongvikt Rosa
20 kr
29 kr
KAMPANJ
Ballongvikt Röd
20 kr
29 kr
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Bokstavsballong Blå  Mini A - Z
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Engångsmugg Flamingo, 5-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Engångsmuggar Födelsedag pastell, 8-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong Guld klot rund, 40 cm.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong Ljusblå klot rund, 40 cm.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong Ljusrosa klot rund, 40 cm.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong Roséguld klot rund, 40 cm.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong Rullskridsko, 74 x 51 cm
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Födelsedag ballonger Metallic, 5-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Födelsedagsballonger Gul, 10-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Girlang "Happy Birthday" barnkalas
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Glasburk med rosa lock i keramik 27,5 cm.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Halloweenballong Gulligt spöke rosa, 70 cm.
NEDBRYTBAR!
Konfetti Ljusblå, 15 g.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Konfettiballong Blå 90 cm, 3-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Konfettiballong Guld 90 cm, 3-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Konfettiballonger Glittriga Rosa, 5-pack
224 artiklar

4 års kalas

När barnet fyller 4 brukar det vara en milstolpe både för barnet och föräldrarna när det gäller barnkalaset. Det är ofta det första kalaset då man kan bjuda in fler kompisar och till och med låta barnen vara utan sina föräldrar ett tag. Det vill säga du kan hämta och lämna om ditt barn är bjuden på ett 4 års kalas. Om det rör sig om ditt eget födelsedagsbarn kan du för en gångs skull hålla dig på lite mer avstånd.

Barnkalas 4 år - nu kan du ta ut svängarna!

Till 4 års kalaset hör tips och inspiration som äntligen kan vara lite mer komplicerade än kalasen från föregående år. Detta gäller inte minst maten som nu kan bestå av lite mer “matigt” innehåll. Därför kan du behöva en rad skålar, tallrikar och fat för att lägga upp allt på ett snyggt och överskådligt sätt så att alla kan plocka det som de gillar.

  • Matigare mat - servera gärna enkel mat i form av plockbuffé. En 4-åring har börjat utveckla tycke och smak för viss mat så servera inte bara tårta och kakor. Pannkakor, fruktbitar och roligt utformade grönsaksstavar med dipsås kan vara lockande. Ha också en stående bålskål tillgänglig. Bygg en glasstårta med massor av ätbara tårtdekorationer. Sist men inte minst  glöm inte godispåsen som delas ut före barnen går hem.

  • Prova att ha en maskerad - istället för ett kalastema kan du ställa till med maskeradkalas för din 4-åring. Barn i den här åldern har ofta benägenhet att utforska sin identitet och vill gärna klä ut sig till någon sagofigur eller dylikt. Varför inte dekorera med Batman-inspiration, enhörningar, djur och låta barnen bidra med sina utstyrslar? 

  • Fira alla barnen med presentaskar - visst ska din älskade 4-åring stå i centrum på barnkalaset, men det är också en roligidé att ge bort varsin liten present- eller godisask till de andra barnen när de går. Detta för att få alla att känna sig lite extra uppskattade. Innehållet behöver inte vara något märkvärdigt, kanske lite godis, tatueringar, suddegum eller en figur som påminner om partyt.

Låt födelsedagsbarnet vara med och bestämma

Både vad val av dekorationer och inbjudan av kompisar gäller, kan en 4-åring få ha sitt ord med i laget. Även om det är du som har det slutgiltiga ordet så kan du och ditt barn ha riktigt roligt tillsammans genom att välja ut dekorationer, mat och inbjudningskort. Detta är riktigt spännande för en 4-åring.

Tips på inbjudan till 4 års kalaset

Skicka gärna ut fina inbjudningskort till alla bjudna barn men var också noga med att sända ett sms eller e-mail till föräldrarna i samma veva eftersom barnen kanske inte har hunnit bli så tighta lekkamrater ännu. Glöm inte ett OSA-datum och tala även om i inbjudan om det serveras fika eller mat samt annan viktig information som adress och be föräldrarna meddela eventuella allergier.

Inspiration och dekorationer till 4-årskalaset hittar du här på Kalasdekorationer.se!


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan