Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar

3-års kalas

Fira din 3-åring med ett roligt barnkalas! Dekorera 3-årskalaset utefter vad barnet tycker om. Vi har många barnkalasteman att välja mellan. Du kan också dekorera barnkalaset efter barnets favoritfärg. 


Sortering:
Artiklar per sida:
214 artiklar
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballongbukett rosa/holografisk silver Egen text, 6-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonger "Happy Birthday" svart/vit, 6-pack
KAMPANJ
Ballongvikt Rosa
20 kr
29 kr
KAMPANJ
Ballongvikt Röd
20 kr
29 kr
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Bokstavsballong Blå  Mini A - Z
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Engångsmuggar Födelsedag pastell, 8-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong Guld klot rund, 40 cm.
SISTA CHANSEN
KAMPANJ
Folieballong Hästar
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong Ljusblå klot rund, 40 cm.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong Ljusrosa klot rund, 40 cm.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Folieballong Roséguld klot rund, 40 cm.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Födelsedagsballonger Gul, 10-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Girlang "Happy Birthday" barnkalas
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Glasburk med rosa lock i keramik 27,5 cm.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Halloweenballong Gulligt spöke rosa, 70 cm.
NEDBRYTBAR!
Konfetti Ljusblå, 15 g.
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Konfettiballong Blå 90 cm, 3-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Konfettiballong Guld 90 cm, 3-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Konfettiballonger Glittriga Rosa, 5-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Konfettiballonger mini på pinne Guld, 5-pack
214 artiklar

3-årskalas

3 år redan! Och kalasdags igen? Om ditt barn är på väg att fylla 3 år så har du säkert redan märkt att det börjat utveckla starka karaktärsdrag och att ditt barn börjar formas till den människa hen kommer bli senare i livet. Detta ska naturligtvis firas med ett sprakande 3-årskalas.

Gör 3 års kalaset till succé

När barnet fyllt 3 år börjar det så smått bli självständigt men behöver fortfarande närheten av sina föräldrar. Bjud därför in både ett fåtal jämnåriga kompisar och deras föräldrar. Då kan du ordna två kalas i ett och kombinera dekorationer för 3-årskalas och samtidigt göra det fint för föräldrarna med lite tips här.

  • Temakalas för 3-åringen - när barnet hunnit bli 3 år börjar det bli medveten om sina egna personlighetsdrag och önskemål. Då kan det vara kul att dekorera enligt ett specifikt tema, om än i enkelt utförande. Gillar ditt födelsedagsbarn svanar? Kanske tycker hen om änglar och vill ha änglavingar på kalaset? Eller varför inte servera all mat i en viss färg?

  • Tilltugg för de vuxna, godsaker till barnen - tänk på att ordna lite tilltugg eller förfriskningar till föräldrarna att gotta sig med under tiden som barnen leker. Detta eftersom ni sällan får en lugn stund att äta själva när de egna barnen äter. Passa på att skaffa skålar och tårtbrickor att ställa bakelser, snittar och annat gott på. Dekorera dina muffinsar med fina muffinsformar som är lätta att äta av under tiden ni springer och håller koll på busungarna. Till barnen kan formar och bakverk vara mindre så köp hem olika storlekar och mönster. Låt gärna tårtdekorationerna på barnens tårta eller cupcakes vara ätbara.

  • Låt barnen röra på sig - all den goda maten och sockret sätter fart på kalasbarnen. Hitta därför på olika aktiviteter så att de får leka av sig. Lek, danslekar, klätterlekar och gissningslekar så att både fysiken och mentaliteten stimuleras.

  • Antal fyllda år - samma antal kompisar. Det sägs att man bör bjuda in samma antal kompisar som barnets ålder. Det betyder att 3-4 barn i samma ålder är tillräckligt för en 3-åring eftersom de ännu inte är mogna för fler personer eller har förmåga att dela med sig av leksakerna ännu. Till ett barnkalas 3 år bör även föräldrar delta men lämna utrymme för barnen att leka själva samtidigt som ni alltid håller ett öga på dem. Detta är ganska smidigt eftersom du inte behöver alltför mycket mat att bjuda på. Lägg istället större vikt vid dekorationer och lekar. 

Hitta rätt plats

Var har du tänkt hålla 3 års kalaset? Hemma, utomhus i en park, i en hyrd lokal eller gå ihop med ett annat jämnårigt födelsedagsbarns föräldrar och anordna festen på ett gemensamt ställe? När det gäller tips på lokal för 3-årskalaset bör ni hålla er på en plats som känns trygg för barnet. Om några år kan ni flytta ut festligheterna. Att dekorera och göra maten hemma är dessutom mera smidigt, det lär bli liv och rörelse nog på kalaset.

Inspiration för 3-årskalaset hittar du hos Kalasdekorationer.


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan