Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar
Dop & Namngivning

Dekorationer dop och namngivning

Fira livets första fest för det lilla barnet, dopdekorationer och dekorationer till namngivning på kalasdekorationer. Se till att slå på stort med dekorationer som vimplar, pom poms, gästbok, girlanger och ballonger i olika teman. Du hittar allt detta och mer än så i vårt stora sortiment av dekoration och pynt för firandet! 


Sortering:
Artiklar per sida:
741 artiklar
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballong klot rund Rosé 55 cm, 3-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballongbåge Marmor/Blå/Guld med 200 ballonger
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonger "Candy Bar" Vit/guld, 5-pack
SISAT CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonger "It´s a Girl!", 6-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonger Födelsedag baby flicka, 6-pack
SISTA CHANSEN!
KAMPANJ
Ballonggirlang Rosa/Roséguld/vit med 200 ballonger
741 artiklar

Dekorationer till dop & namngivning

När du bjudit familj och vänner till dopet eller namngivningen och fikat efteråt kan det vara roligt att bjuda på tårta och andra godsaker. Antingen väljer du ett färgtema som genomsyrar både bakelser, pynt och dekorationer – samt eventuella lekar. Eller så utgår du från det du tycker är fint och passande i sammanhanget. Hos oss hittar du bland annat:  

  •  Tårtdekorationer till doptårta – som en liten baby att placera högst upp, ätbar rosa spray, dekorationsband att fästa runt tårtan, söta bestick och dopfigurer.  
  • Dekoration till cupcake – toppa med stjärnor, små söta figurer, chokladhjärtan i olika färger samt cupcake toppers i form av fåglar och kaniner.  
  • Gästbok för alla gäster – låt familj och vänner skriva hälsningar till barnet och spara för framtiden. Varför inte i en söt glasburk med lock att öppna om flera år? 

Presenter till dop & namngivning

Som gäst kan det vara klurigt att hitta rätt present eftersom du ännu inte vet vilken personlighet barnet kommer få. Något som alltid går hem hos föräldrarna är dock barnvagnshänge med figurer, drömfångare, måttstock för att följa växtkurvan med, samt gosiga snuttefiltar att lägga bredvid babyn i vagen.  

Dop eller namngivning? 

Ett dop och en namngivning kan tyckas vara samma sak i mångas ögon. Men faktum är att det är olika ritualer som kan firas var för sig eller kombineras.
Dop är en kyrklig ceremoni där barnet blir upptagen i kyrkan och församlingen.
En namngivning är tillkännagivandet och firandet av barnets namn och nya liv, helt enkelt ett välkomnande och en presentation för vänner och familj.
 

Hitta allt du behöver inför dop och namngivning här på Kalasdekorationer.se! 


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan