Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar

Belysning

Lys upp kalaset eller bröllopet med vackra ljus och ljusslinor. Gör det mysigt inomhus med flytljus och ljusslingor. LED-ljus kan användas både inomhus, utomhus och som dekoration på graven. Här hittar du ett stort utbud av gravlyktor.


Sortering:
Artiklar per sida:
18 artiklar
18 artiklar

Dekorationsbelysning 

Få det mysigt inne och ute med dekorationsbelysning och dekorationsljus. Här på Kalasdekorationer hittar du ljusslingor, gravljus, änglaljus, flytljus och mycket mer för att sätta stämningen till vardags eller fest. Passa på att sätta nytt ljus på tillvaron. 

Dekorationsbelysning ute 

Låt inte mörkret och kylan hålla sig kvar - sätt utebelysning på terrassen, balkongen eller i trädgården. Det ger ett värmande och välkomnade intryck både för du som bor i huset och för de som kommer på besök.  

Gravljus. Välj mellan gravljus i olika sorter och färger att ställa på bord och på golv eller på gräsmattan och grusgången. Häftigt till Halloween eller till nyårsfesten. 

Ljusslingor. Vira runt balkongräcket, runt bordsbenen eller häng upp ljusslingan ovanför dörrar och fönster. Små ljusslingor kan läggas i flaskor så gör du egna lyktor. 

Flytjlus i vatten. Låt flytljusen flyta omkring i poolen eller i dammen i trädgården, eller lägg dem i vaser och tänd som vanliga ljus på bordet som dekoration. 

Dekorationsbelysning inne 

Lys upp interiören med dekorationsljus inomhus. Levande ljus är mycket vackert, tänk bara på att bevaka dem noga och lämna aldrig hemmet utan att släcka. Att dekorera med belysning inne ger en ombonad och romantisk stämning som kan vara trevlig inför en dejt eller för att mysa ensam eller med familjen. 

  • Vira en bredare ljusslinga runt en spegel eller en dörröppning. 

  • Häng upp hängdekorationer i taket ovanför matbordet när det vankas fest. 

  • Lyktor är underbart vackert och passar inredningen. Ställ i bokhyllan eller ta upp ett helt bord med olika ljuslyktor och levande ljus. 

  • Använd ljusslingor med andra föremål som kort, små hjärtan eller girlanger med blad för att piffa upp ett bröllop, en studentfest eller en minnesvärd årsdag du firar med din älskade. 

Billig dekorationsbelysning på Kalasdekorationer 

Vilken smak du än har och vad du än ska använda dekorationsljusen till, har vi det som behövs här till ett rimligt pris. Ljusa upp källaren, vinden eller den där lilla hörnan i hallen med härliga ljusslingor eller prydnadsljus. Med vår dekorationsbelysning kommer du att älska att vistas i hemmet, både ute och inne! 

 

 


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan