Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar

Partytutor & Pinata

Anamma Mexikos trend med pinatas till fest och barnkalas. Fyll den med godsaker eller leksaker och låt festdeltagarna ha riktigt kul! Dela ut partytutor till alla på festen eller lägg dem i godispåsarna på barnkalaset.Roliga pinatas

Pinatas förhöjer glädjen avsevärt på ett barnkalas eller en fest. Du kan köpa pinatas i alla möjliga färger och former och hänga dem lite överallt. Fyll dem med godis, frukt eller leksaker och låt nyfikna barn och vuxna slå sönder figuren för att komma åt det trevliga innehållet.

Var kan man hänga pinatan?

En skojig och billig pinata kan du hänga överallt där det är passande. Det är alltid roligt om pinatan förhöjer dekorationen innan den slås sönder, så i ett träd på trädgårdsfesten, i taket mitt i rummet eller låta den dingla från balkongtaket ner på farstukvisten.

Stort utbud av billiga pinatas

Hos oss på Kalasdekorationer hittar du massor av pinatas att köpa som passar lika bra till ett barnkalas som till vuxna fester. Prova någon eller några av nedanstående figurer eller mixa med flera stycken olika former.

  • Enhöring

  • Fotboll

  • Glasspinne

  • Cupcake

  • Stjärna

  • 1:a

Vad kan man fylla pinatan med?

Det är bara din fantasi som sätter gränser. Du kan köpa pinata och fylla den med godsaker men även med dekorationer eller leksaker. Se pinatan som nutidens fiskdamm som barnen förmodligen kommer att uppskatta ännu mer.

  1. Fyll pinatan med små godispåsar till varje barn.

  2. Låt pinatan innehålla nyttigheter som påsar med torkad frukt.

  3. Stoppa pinatan full med små leksaker som barnen eller ungdomarna samlar på sig.

  4. Gör en lek och fyll med lappar som innehåller påståenden, som en rolig början på charader.

Undvik ömtåliga saker då slagen mot pinatan kan ha sönder dem, alternativt kan sakerna gå sönder när de faller mot marken. Låt folk bära ögonbindel så blir det roligare när pinatan ska massakreras. Hitta dina favoritpinatas här på Kalasdekorationer.


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan