Recept i samarbete med Camilla Hamid - Mykitchenstories
I samarbete med My Kitchen Stories gjorde hon ett recept som passade till vår Baking rack.
En populär produkt som många har köpt och det kan i bland vara svårt att finna ny inspiration till vad man kan baka i rån. Så här kommer ni få ta del av Camillas recept på en No bake Cheesecake som är väldigt enkel och god. Vi har testat!
Recept
100 g mjölkchoklad att doppa strutarna i
8 glasstrutar
600 g kylskåpskall färskost
1 dl kylskåpskall vispgrädde
200 g mjölkchoklad
Dekoration: toffifee, dubbelnougat, färska bär, guldflingor
Gör såhär:
Grovhacka 100 g mjölkchoklad och smält i en värmetålig skål över ett vattenbad. Låt svalna.
Doppa öppningen av varje strut i chokladen och ställ sedan struten i ditt cupcake baking rack. Ställ i kylskåpet medan du förbereder cheesecakefyllningen.
Grovhacka 200 g mjölkchoklad och smält i en värmetålig skål över ett vattenbad. Låt svalna.
I en bunke vispar du ihop färskost och vispgrädde med elvisp på medelhastighet till en jämn och krämig smet.
Tillsätt den avsvalnade och smälta mjölkchokladen. Vispa lite till.
Lägg cheesecakefyllningen i en spritspåse och fyll dina glasstrutar med den.
Garnera med valfri topping. Jag använde dubbelnougat, toffifee och färska bär.