Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar

Tutukjolar

Låt ditt barn känna sig som en prinsessa eller en dansös i en gullig tutukjol. Kalasdekorationer har stort urval och snabb leverans.


Sortering:
Artiklar per sida:
0 artiklar

Ditt urval matchade inte några artiklar!

0 artiklar

Tutukjol

Prinsesskjol, ballerinakjol eller tyllkjol – kärt barn har många namn. På Kalasdekorationer säger vi tutukjol. Denna härligt gräddiga bakelsekjol som består av tyll i flera lager, brukar vara många barns favoriter till kalas, maskerad eller till och med till vardags. 

Slå ett slag för stora volymer!

Fluffiga och stora tutukjolar brukar bli en hit bland barn på kalas som vill känna sig extra fina. Det är verkligen ett måste för alla små prima ballerinor och prinsessliknande sötnosar som vill sticka ut. Den kan även användas som en underkjol under en söt klänning eller klockad kjol.

Den finaste maskeraddräkten

Har du en tutukjol kan du ge ditt barn de bästa förutsättningarna för en perfekt maskeradutstyrsel. Kolla in våra tips!

  • Dansös. Med ett hårband och rosett och ett par ballerinaskor och en gullig body blir din gullunge kvällens sötaste dansös.

  • Ängeln i rummet. Din sötnos blir änglalik med ett par änglavingar tillsammans med en tutukjol. Sätt en fjärderboa över axeln som grädde på moset.

Kalasdekorationer har tutukjolar för barn

Här på Kalasdekorationer låter vi tutukjolarna sitta som en smäck på både en vuxen och barn. Botanisera bland färgglada tutukjolar i rosa, vitt eller ljusblått eller välj en tutukjol med dragsko eller rosett i midjan, med paljetter eller med extra många lager för en voluminös känsla. Med en tutukjol blir bäraren som en sockersöt godisbit under festen!

Låt ditt barn känna sig som en prinsessa eller en dansös i en gullig tutukjol. Kalasdekorationer har stort urval och snabb leverans.


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan