Beställ före kl. 11 så skickar vi idag. 1-3 dagars leverans Öppet köp i 30 dagar

4 TIPS FÖR ATT DEKORERA I HÖST

När hösten kommer vill vi gärna boa in oss hemma på nytt efter att ha varit utomhus stor del av sommaren. Man vill göra det mysigt och tända ljus både inom- och utomhus och dekorera dörren med en fin höstkrans.

1. SKAPA HÖSTMYS INNE

Sprid ut ljuslyktor i olika storlekar i hemmet så att det lyser upp i mörkret. Det är smart att använda LED-ljus så att man inte glömmer att släcka ljusen och även kan ha tänt där man inte alltid har 100 % koll. Ett ljusfat fyllt av flera ljus, löv, kottar och nötter är en fin dekoration på bordet. 

 

2. DUKA MED HÖSTDEKORATIONER

Ta med dig hösten in i dukningen med vackra lövgirlanger, pumpor och löv. Lägg en löpare av  juteväv på bordet och duka med servetter och ljus i höstfärger.

 

 

3. DEKORERA DÖRREN MED HÖSTKRANS

Det finns många fina höstkransar i konstgjort material som du kan ta fram och använda år efter år men det kan också vara roligt att skapa sin egen personliga höstkrans

Här kommer några tips för att göra en egen krans:

  1. Välj vad du vill använda för bas, det kan vara en krans av halm eller mossa eller en metallring. Du kan också binda en bukett av kvistar av gran eller tall och dekorera den och hänga på dörren. Halmkransen kan bindas med granris och sedan dekoreras.

  2. Bestäm om du vill binda hela kransen eller dekorera en del av den. Dekorera kransen eller buketten med olika slags kottar, nötter och konstgjorda löv.

  3. Linda gärna en LED-ljusslinga runt kransen för en extra mysfaktor i höstrusket.

  4. Bind ett fint band av till exempel jute runt kransen och knyt fast ett snöre på baksidan att hänga upp kransen i. 

 

4. LYS UPP MÖRKRET UTOMHUS

För att komplettera din höstkrans är det fint att ställa ett par lyktor på trappan och gärna dekorera med ljung och pumpor för att få riktig höststämning.


Du hittar höstdekorationerna på www.kalasdekorationer.se!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få tips, nyheter och erbjudanden till din e-post!

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan